20 - 21 November 2024

Antwerp expo

Lysair

Dienst na verkoop & onderhoud

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Aanvullende activiteiten van Nordland Engineering:

* Herstellingen van koeltorens van alle merken en types: Onze teams zijn ook gespecialiseerd in snelle interventies op alle types van koeltorens voor vervanging van onderdelen, zoals: Ventilatoren, assen, motoren, kogellagers, riemschijven, wisseloppervlakten, buizenslangsystemen, sproei-inrichtingen, druppelvangers, geluiddempers, elektrische weerstanden enz.

Dankzij onze eigen werkplaats, kunnen wij op korte termijn eventuele onderdelen zelf maken en monteren. Specialisten zijn ter uwer beschikking voor snelle interventies, SERVICE is ons motto.

* Levering van wisselstukken voor alle koeltorens:
Met zijn meer dan 25 jaar ervaring is Nordland Engineering gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen van koeltorens van alle types en merken.
Originele onderdelen of vervanging door gelijkaardige stukken kunnen in een minimum van tijd geleverd worden.

* Periodieke controles en inspecties:
◦De onderhoudsploegen van Nordland Engineering zorgen voor het periodieke en preventief onderhoud van alle types van koeltorens, met of zonder onderhoudscontract. Bij een bezoek is er algemene controle van de kast, van de waterbak met reiniging en controle van de dichtingen, verder controle van het sproeisysteem, watertoevoer, zuigzeef, motor, overbrenging, ventilatoren, elektrische weerstanden, druppelvangers, enz.
◦Waterbehandeling voor koeltorens:
Nordland Engineering kan zorgen voor de levering, de opvolging en het onderhoud van waterbehandelingsystemen bestemd voor de specifieke problemen bij koeltorens.

Ons team heeft de nodige ervaring om de Legionella problematiek te voorkomen, wij kunnen een perfecte werking van de koelinstallaties garanderen overeenstemmend met de normen van de wetgeving van kracht.

Voor meer informatie gelieve de volgende internetsites te raadplegen:
■Voor België: www.wvc.vlaanderen.be/gezondmilieu/legionella/legionella3.pdf
■Voor Nederland:
www.waterforum.nl

* Onderhoudscontracten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top