20 - 21 November 2024

Antwerp expo

J-Tec Service nv

J-Tec Material Handling

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

J-Tec Material Handling levert oplossingen voor materiaalbehandeling en procestechniek aan toonaangevende spelers in de chemische en voedingsmiddelenindustrie over de hele wereld. Wij ontwerpen, leveren, bouwen en onderhouden verwerkingssystemen voor poeders, pellets en vloeistoffen. Wij leveren zowel enkelvoudige proceslijnen als complete turnkey-installaties.

Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering die wij bij elk project toepassen. Wij bieden geen one-size-fits-all, maar luisteren naar onze klanten en gebruiken onze interne kennis, expertise en tools om voor elk project een oplossing op maat te ontwikkelen.

J-Tec is een partner tijdens het hele proces: van het conceptuele ontwerp, tot de gedetailleerde engineering, inkoop en productie, tot installatie en inbedrijfstelling, en zelfs training en onderhoud indien nodig.

Een van de belangrijkste voordelen van samenwerken met J-Tec is dat wij leverancieronafhankelijk zijn. Elk project vereist een aanpak op maat. Daarom worden leveranciers gekozen op basis van de vereisten van de klant.

J-Tec richt zich op nichemarkten. Dit helpt ons om onze klanten echt te begrijpen en stelt ons in staat om hen de meest optimale oplossingen en diensten te bieden gedurende het hele proces. Deze strategie heeft veel voordelen, zoals een hoger niveau van expertise, verbeterde probleemoplossende capaciteiten en een beter begrip van de behoeften van onze klanten.

J-Tec is onderdeel van Katoen Natie. Katoen Natie ontwikkelt op maat gemaakte logistieke en engineeringoplossingen voor de producten van haar klanten. De combinatie van engineering, technologie, logistiek en semi-industriële activiteiten resulteert telkens in sterke concepten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top