20 - 21 November 2024

Antwerp expo

Gericke Nieuws Gericke breidt activiteiten uit met opening van extra productiehal in Zwitserland
Gericke Group

Gericke Nieuws Gericke breidt activiteiten uit met opening van extra productiehal in Zwitserland

Gericke, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve oplossingen voor poederverwerking en -verwerking, kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe productiehal in Zwitserland.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De onlangs geopende productiehal, gevestigd bij het hoofdkantoor in Zwitserland nabij Zürich, is uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productietechnologie, wat Gericke’s positie als pionier in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor poederverwerking en -behandeling versterkt. De uitbreiding is een bewijs van Gericke’s toewijding aan innovatie en klanttevredenheid.

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe productiehal:

Verhoogde productiecapaciteit: De extra productiehal vergroot de totale productiecapaciteit van Gericke aanzienlijk, waardoor het bedrijf kan voldoen aan de groeiende vraag van zijn wereldwijde klantenbestand.
Aangewezen FAT-gebied: De faciliteit omvat een groot gebied voor fabrieksacceptatietests. Gericke’s sterke groei op het gebied van continue productie heeft een grote behoefte aan meer ruimte gecreëerd.
Milieuduurzaamheid: Gericke Group zet zich in voor duurzaamheid en de nieuwe productiehal omvat milieuvriendelijke praktijken, zoals energiezuinige systemen en meer dan 1.200 vierkante meter aan zonnepanelen. Dit zal 60% van de energievraag van Gericke Zwitserland dekken.
De heer Markus Gericke, CEO van de Gericke Group, toonde zich enthousiast over de uitbreiding en verklaarde: “De opening van onze nieuwe productiehal in Zwitserland is een gedenkwaardige gebeurtenis voor Gericke. Deze investering onderstreept onze toewijding om onze klanten de nieuwste en meest geavanceerde oplossingen voor poederverwerking te bieden. We zijn ervan overtuigd dat we met deze uitbreiding onze klanten beter van dienst kunnen zijn. Het is ook een sterke toewijding aan ons hoofdkantoor in Zwitserland en de Europese productie.”

Gericke nodigt klanten, partners en belanghebbenden in de industrie uit om de nieuwe productiehal te verkennen en met eigen ogen de toonaangevende technologieën en oplossingen te zien die Gericke biedt aan de poederverwerkingsindustrie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top